FIRE-RPG polski serwer RPG
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam na nowym forum! Po długim naprawianiu frakcji wkońcu je naprawilismy i działają, czyli rekrutacje otwieramy!
Każde podanie ma być upodobnione do wzoru, inne bedziemy odrzucać!
Wzór:
Nick w grze:
Serial:
TS3: (Obowiązkowy)
Mikrofon:(Obowiązkowy)
Zainteresowania:
Cos o sobie: (minimum 5 dobrze rozwiniętych zdań)
Można dodać cos od siebie! Powodzenia!
Imię: Patryk
Nick w grze: FamouS
Serial: 6E88AA0C6F375995DA1718492FA2B634
TS3: (Obowiązkowy) Obecnie zepsuł mi się i nie mogę z niego korzystać, spróbuję to jakoś naprawić...
Mikrofon:(Obowiązkowy) Posiadam.
Zainteresowania: Interesuję się motoryzacją, sportem i po części strażą pożarną.
Cos o sobie: (minimum 5 dobrze rozwiniętych zdań) Mam na imię Patryk, chodzę do 7 klasy. Jestem energicznym chłopakiem, kulturalnym i pomocnym. Interesuję się motoryzacją, sportem, a także strażą pożarną. Na dworze często biegam, jeżdżę na rowerze, gram w piłkę. W wolnych chwilach gram na komputerze, słucham muzyki i uprawiam sport. Moim typem muzyki, który najczęściej słucham jest to rap amerykański, czasem i polski posłucham. Jestem dobry z ortografii, tylko może z trudnymi wyrazami mam lekki problem.
Coś od siebie (list motywacyjny):
Chciałbym zostać liderem frakcji SAFD, ponieważ jest rekrutacja i mam szansę. Jestem osobą kulturalną i ogarniętą, w poważnych sprawach tego typu. Mam doświadczenie we frakcji SAFD, na innym serwerze miałem doczynienie na stanowisku V-Lidera, gdy dostałem szansę, oraz również parę razy na niższych rangach. Bardzo lubię tą frakcje, ciekawi mnie ona bardzo i jestem pewny, że tego chcę. Mam dużo pomysłów dla rozbudowania owej frakcji, tylko wszystko realizowane by było powoli. Mam również jakąś wiedzę z życia realnego, oraz gry. Na początku, co bym zrobił to otworzył rekrutację na V-Lidera żebym miał osobę do pomocy i wybrałbym taką, która zasługuję i chce mi pomagać we frakcji. Uważam, że jestem gotów sprostać ciężkim zadaniom zajmując się moją ulubioną frakcją !
Czekam cierpliwie na rozpatrzenie podania.
Pozdrawiam.
Strony: 1